lamqta.comОвен  През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено

...
lamqta.comОвен  През това денонощие не владеете прекалено добре ситуацията, особено
Коментари Харесай

Лъв: Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, но днес ...

lamqta.com

Овен 
През това денонощие не владеете прекомерно добре обстановката, изключително в случай че принадлежите към типичните представители на своя знак. Препоръчва се, да се въздържате от всевъзможни значими инициативи. Ако присъединяване Ви в публични мероприятия или рутинния работен развой се явява за Вас нужда и не можете да го избегнете, пробвайте се да акцентувате на непредвидените, секрети или смешни особености на Вашата работа, само че не бъдете прекомерно съществени. Ако Ви посети креативно ентусиазъм, ще бъдете в положение напълно да се потопите в уединена работа.  

 
Телец
Вие сте най-надеждния и резистентен център на своето семейство, както Слънцето е център на Слънчевата система. Ако някой от Вашето семейство се замисли през днешния ден кого не би могъл да показа с някой различен, то безспорно ще се стигне до Вас. А Вие незабавно ще се притечете на помощ и ще извършите всичко допустимо, с цел да върнете своя непосредствен човек в нормалното му русло.

Близнаци
У Вас ще възникне мощно предпочитание да се отправите на някъде, където още не сте били, изключително в случай че до Вас има някой импровизиран човек, който може да вземете със себе си. Може да не съумеете да вземете отпуск незабавно, само че пък може да планирате еднодневно пътешестване и да отидете до някой не огромен град наоколо. Или пък да разглеждате карти и туристически брошури, и деликатно да ги разучите.

Рак
Помислете си, дали напоследък сте се придържали към нормалния график за физически извършения, или все сте си давали „ дребна ” отмора? Не се опитвайте да догоните изпуснатото, утроявайки напъните си, без значение дали сте изпуснали няколко занимания, или изобщо сте ги били зарязали. По-добре се пробвайте да се захванете с нещо умерено. Това може да е освен йога, а и дълга разходка пеш или комплекс от дихателни извършения.

Лъв
Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, само че през днешния ден Вие навлизате в такава фаза, когато държанието Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат въздействие над Вас. Напомнете им, че сте в положение независимо да се справяте със своите задания, а по-късно потвърдете думите си с дейности. Спомнете си, по какъв начин напоследък сте хвърляли прахуляк в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че в действителност умеете да боравите рационално със своите пари.

Дева
Дошло е време да обедините напъните си с останалите, които,също като Вас, желаят да трансформират този свят към по-добро. Такива креативен и невероятни хора, като Вас, разцъфтяват още повече, когато са заобиколени от себеподобни, които са настроени на същата вълна. Затова се постарайте да намерите тъкмо такива хора. Звездите са уверени, че работата с хора, които изцяло подхождат на Вашите потребности са тъкмо това, което Ви е нужно. 

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.

Стрелец
Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За благополучие, след дългия интервал на неизясненост, през днешния ден ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате в действителност и върху какво би трябвало да концентрирайте своето внимание. Трябва да започнете да действате. След краткотрайното мъртвило би било непростимо да не се възползвате от удобния миг. Трябва да извършите избор и отговора към този момент Ви е прочут. Затова вземете дефинитивно решение до довеждане докрай на деня. 

Козирог
Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР